Yritystarina

Autohuolto Kinnunen – perheyritys palveluksessasi jo kohta 30 vuotta

Autohuolto Kinnunen on perheyritys, joka on palvellut asiakkaita Äänekoskella jo vuosikymmenten ajan. Autot ja niiden kanssa puuhasteleminen olivat perustaja Hannu Kinnuselle tärkeitä nuoruuden harrastuksia, joista vuonna 1996 muodostui hänelle varsinainen ammatti. Ensi alkuun Hannu teki korjaamotöitä yksin toiminimen alla, mutta hyvä ja laadukas työnjälki antoi yritykselle mahdollisuuden kasvaa. Tänä päivänä
Autohuolto Kinnunen työllistääkin jo 7 huoltotyöntekijää.

Äänekoskelaisille Autohuolto Kinnunen on muodostunut tutuksi, sillä se on palvellut samalla tontilla alusta asti, 27 vuoden ajan. Toimitilat ovat toki matkan varrella laajentuneet. Alkuun yhden nosturipaikan halliin ei mahtunut sisään kuin yksi työmies, tänä päivänä korjaamohallilla on kokoa jo lähes 500 neliömetriä! Muutama vuosi sitten Autohuolto Kinnunen avasi toisen toimipisteen Hirvaskankaan Heavy Centeriin. Uutta toimipistettä pyörittää perheyrityksen hengessä nuorempi Kinnunen, Hannun poika Jani.

Palaava asiakas on autohuolto Kinnuselle onnistumisen merkki ja olemme iloksemme saaneet vuosien varrella useita kestäviä vakioasiakkuuksia. Panostamme asiakaspalveluun ja kohtelemme kaikkia asiakkaitamme arvostuksella. Meille on tärkeää, että asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja että korjaamollemme on helppo tulla matalalla kynnyksellä.

 

 

Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Kuuntelemme, neuvomme ja opastamme oikeiden huoltotoimenpiteiden valitsemisessa ja saatamme vaikkapa renkaanvaihdon yhteydessä katsoa, löydämmekö autosta jotakin akuuttia huollettavaa.

Autohuolto Kinnunen on AD-Autokorjaamo. Suomen luotetuimmaksi valittuun autokorjaamoketjuun kuuluminen on laadun tae ja näkyy asiakkaillemme esimerkiksi lisääntyneenä toiminta- ja toimitusvarmuutena.

Tervetuloa Autohuolto Kinnuselle!

 

SOITA 050 5251 830 – TILAA HUOLTOAIKA • Palvelemme arkisin 7.30–16 • Vuokrattavana henkilöauto, peräkärry ja venetraileri!